Biztonságot, kényelmet vásároltunk és boldogsággal fizettünk érte.
Richard Bach


Start

Boldogságemlékeztető

Boldogságemlékeztető
Boldogtalanságaink
Depresszió, szorongás
Depresszív gondolatok
Életerő, stressz, alvás, ébredés
Pánik
Gátlásaink, fóbiáink, szorongásaink elengedése
Depresszió feloldása
Meditáció

Összefoglaló

Mit tehetünk depresszióban?

Web

Jog
Link ajánló

Kapcsolat

Üzenőfal

Legújabb üzenetek

Kvithyll Frank:
Ön bármilyen pénzügyi nehézségben van? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Kvithyll Finance and Mortgages Limited céggel. Mindenféle hitelnyújtási szolgáltatást kínálunk, hogy megfeleljen a pénzügyi szükségleteinek, mint például a személyi hitel, az adósságkonszolidációs kölcsön, a kockázati tőke, az üzleti kölcsön, az oktatási kölcsön, az otthoni hitel 2% -os alacsony kamatlábon. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: kvithyllfinance@gmail.com Az elégedettség és a pénzügyi siker a mi célunk, és a velünk való együttélés jó tapasztalat lesz. Whatsapp: +17816567138 a hitel mindenki számára nyitva áll az állampolgárságtól függetlenül. E-mail: kvithyllfinance@gmail.com :drinks:

Nikó:
Szia! Köszönöm, hogy mindezt leírtad ! Otthonra tálaltak szívemben, lelkemben, elmémben a soraid! KÖSZÖNÖM!

Natika:
Mahpiya, mintha én írtam volna le ezeket a sorokat, egytől egyig megegyezett a problémánk! El fog múlni! Be köszönöm neked ezt az oldalt, bárcsak korábban tudtam volna róla, nem szenvedtem volna ennyi éven át! Istennek hála találtam egy jó pszichológust, akitől sokat tanulok, egyébként nagyon-nagyon hasonló a nézeteitek! Mé :nonono: g hosszú út vár rám, de boldog vagyok!!! Jézus szeret téged!i :drinks:

Hullám:
Ez az oldal fantasztikus!! Hálás vagyok érte ❤❤

Ö.T.:
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM KEDVES BE, ALIG VÁROM, HOGY ELOLVASHASSAM!!!! Ö.T. :bye:

Be:
Kedves Ö.T.! Erről a témáról és Neked szól "A látszat néha mindig csal", amit a főoldalról tudsz elérni, nekem is voltak ilyen sejtéseim és ez a legjobb a témában, amit találtam. Azonban a lényeg: hogy a félelem mindenképpen a "miénk", mindegy hogyan gyűjtögettük és így törölhetjük őket, akkor is ha kollektív eredetű, de kisajátítottuk magunknak... :book: [url]http://www.boldog.info/Seth%20megszolal%20A%20latszat%20neha%20mindig%20csal.pdf[/url] :lamo:

Örömmel-törölöm = Ö.T.:
Kedves Be, régi olvasódként ismét kérdezek. Előző leveled ihlet kérdésre: ' összegyűjtögetett félelmet ' említesz. Azon gondolkozom, saját életemre is gondolva, hogy én tulajdonképp amióta az eszemet tudom, már emlékszem bizony szorongásra, félelemre, akár irracionálisra is! Hogy lehet ez? C.G. Jung szokott írni az ún. kollektív tudattalanról. És quasi abban sokminden emberi / általános! emberi benne van. Én arra is szoktam gondolni, hogy milyen logikus magyarázat lehetne e cipelt'csomagokra', hogy már életünk előtt, akár előző életekben gyűlhettek össze. Te mit szólsz ehhez? Ne fáradj, ha a téma túlzottan nagy :crazy: ..... Üdv, Ö.T.

Mahpiya:
Köszönöm szépen, hogy meghallgattál és tanácsokkal halmoztál el. Hálás vagyok neked. Sokat, nagyon sokat segítettél. Igyekezni fogok. A honlapodat fogom alkalmazni. :victory: Üdvözletem, szép napot kívánok. :give_heart:

Be:
Nem ritka, hogy az összegyűjtögetett félelem agresszióként jön elő. A tehetetlenség táplálja. Azt is mondják, hogy az agresszió, az zajos félelem. Ez egy takarítási folyamat, de néha túl sok jöhet egyszerre felszínre. Mintha kiborítanánk az összes fiókot. Meg kell tanulni, hogyan lehet csak egy fiókot borítani és rendbe tenni egyszerre. Minél inkább félünk tőle, minél jobban ellenállunk neki, annál erősebb a hányás. Hiszen mi magunk akarunk tőle gyorsan szabadulni, amikor felbukkan, ezért legközelebb, még több jön fel. Óhajunk szerint. A tudatalattit a tudat tölti fel tartalommal és a tudat vezérli. A tudatos gondolataink. Tehát meg kell tanulni fegyelmeznünk az elmét és a lehető legjobban érezni magunkat, a törléshez és ahhoz, hogy legközelebb kezelhetőbb mennyiségben jöjjenek felszínre. :meditate:

Mahpiya:
Szia.Nagyon köszönöm önzetlen segítségedet,s az időt, amit rám szánsz.El fogok olvasni mindent,ami a honlapon szerepel.Igen, érdekes volt a hirtelen jó érzés,amit üzeneted eleje kiváltott,aztán ismét a szívszorító érzés.Azt írtad, ugyanazzal a jó érzéssel kell a méregtelenítést indítani.Egyetértek veled teljes mértékben, csak nagyon hamar borzasztóan megrémülök, mikor érkeznek a negatív gondolatok.Abban nyilvánulnak meg, hogy ránézek mondjuk a késre,s már fut is a gondolat, hogy azzal megyek neki feleségemnek,vagy az épp ott tartózkodó személynek.Szörnyen szégyenlek erről beszélni, nagyon rossz,hogy nekem ilyen gondolataim lettek egyik napról a másikra, holott nagyon szeretek mindenkit,s eddig nem kínoztak ilyen gondolatok. Az ilyen horrorisztikus filmek fel szoktak zaklatni, lehetséges, hogy ez volna az én legnagyobb félelmem, hogy képes volnék bántani, megölni valakit? Mindig erősen konfliktuskezelő, békés és csendes személy voltam, aki roppant érzékeny, visszahúzódó,s mindig nagyon ragaszkodó.Emiatt nem értem igazából, miért így, ebben a formában élem meg ezt, amiről írtál. Egyébként melankolikus típusú vagyok, tehát depresszióra mindig hajlamos voltam. A szörnyű gondolatok mellé felsorakoznak olyan gondolatok is, amik próbálják még inkább bebetonozni elmémbe a félelmet és azt sugallni, hogy semmi köze a depresszióhoz,ez sokkal komolyabb annál,s igazából ez félemlít meg. Vissza-visszatér,hogy mi van,ha hirtelen elveszítem önuralmamat,és tényleg árthatok.Tudod, a bekattanástól való félelem és ez az,ami tovább tartja figyelmem középpontjában a bevillanó,ijesztő gondolatokat.Amikor ez az egész elkezdődött,épp banki kölcsönt intéztünk,rengeteg stressz, rengeteg bizonytalanság, idegeskedés ért.Talán ennek is lehet hozzá köze.Nálam egy filmmel kezdődött,amiben a férj megölte bekattant feleségét,mert az végzett gyermekeikkel.Nagyon felzaklatott és sajnos érkezett a gondolat.Ugye találkoztál már hasonló problémával?Köszönöm, hogy támogatsz.Nagyon jól esik. :bye2:
Stat:

Látogatók : 174943
Jelenleg : 1

Elmúlt 4 nap:

Látogatók : 346

SZABADSÁG


Ez a weblap lelkünk szabadításáért jött létre.
Teljes felszabadítása és megtisztítása, azt hiszem mindenkinek évekre elég személyes kaland lesz. Ha sikerülne ennek az oldalnak is, némi segítséget nyújtani ehhez, vagy csak éppen kizökkentenie, mindennapi szokásos ördögi köreinkből, akkor már be is töltötte küldetését. Készítésének, folyton erősödő tanulsága számomra, hogy mindig létezik a problémáinknak olyan új információja, vagy szemlélete, amely ki is vezethet belőle.Seth megszólal – A látszat néha mindig csal


A számomra leghasznosabb "külső" információ, "takarítás" témában, amit 2014-ben találtam.
A látszat néha mindig csal

További Seth üzenetek...Charles Chaplin: Az önszeretet


Ahogy elkezdtem szeretni magam, beláttam, hogy a kín és az érzelmi szenvedés csak figyelmeztető jelek, hogy a saját igazságom ellen éltem.
Ma már tudom, hogyan nevezik ezt: HITELESSÉGNEK.

Ahogy elkezdtem szeretni magam, megértettem, milyen megalázó volt annak, akire ráerőltettem a vágyaimat, pedig tudtam, hogy az idő nem volt alkalmas, az illető sem volt kész rá - akkor is, ha ez az illető én voltam.
Ma már tudom, hogy nevezik ezt: TISZTELETNEK.

Amint elkezdtem szeretni magam, nem vágyakoztam többé egy másik élet után és láttam, hogy körülöttem minden fejlődésre invitál.
Ma már tudom, hogyan nevezik ezt: ÉRETTSÉGNEK

Ahogy elkezdtem szeretni magam, megértettem, hogy mindig megfelelő időben és a megfelelő helyen vagyok és minden a helyes pillanatban történik, tehát nyugodt lehetek.
Ma már tudom, hogyan nevezik ezt: ÖNBIZALOMNAK.

Amikor elkezdtem szeretni magam, nem raboltam el többé magamtól a szabadidőt, és felhagytam azzal, hogy nagyszabású terveket szövögessek a jövőre nézve. Ma már csak azt teszem, ami örömöt okoz, amit szeretek és ami megnevetteti a szívemet, és mindezt a saját tempómban és stílusomban.
Ma már tudom, hogyan nevezik ezt: EGYSZERŰSÉGNEK.

Ahogy elkezdtem szeretni magam, mindentől megszabadultam, ami nem tett jót az egészségemnek. Ételektől, emberektől, tárgyaktól, helyzetektől és mindattól, ami csak lehúzott és eltávolított magamtól. Kezdetben ezt "egészséges egoizmusnak" neveztem.
Ma már tudom, hogy ez az ÖNSZERETET.

Ahogy elkezdtem szeretni magam, nem akartam többé, hogy mindenben igazam legyen. Így ritkábban tévedtem.
Ma már azt is tudom, hogy nevezik ezt: SZERÉNYSÉGNEK.

Amikor elkezdtem szeretni magam, felhagytam azzal, hogy a múltban éljek, és a jövőmért aggódjak. Most már csak ebben a pillanatban élem az életem, ahol MINDEN történik. Minden napot megélek.
Ez a TELJESSÉG.

Ahogy elkezdtem szeretni magam, felismertem, hogy az elmém is zavart okozhat és beteggé tehet. Amikor csatlakoztattam a szívemhez, értelmem is fontos társra lelt.
Ezt a szövetséget ma már így nevezem: A SZÍV BÖLCSESSÉGE.

Nem kell félnünk a vitáktól, konfliktusoktól önmagunkkal vagy másokkal, vagy bármilyen problémától. Néha a csillagok is összeütköznek, és utánuk új világok születnek.
Ma már tudom, hogy EZ AZ ÉLET!

Elhangzott 1959. 04.16-án, Chaplin 70. születésnapján...Meditáció jótékony hatásai


A meditáció hatékonyságának tudományos vizsgálata:
http://www.origo.hu/egeszseg/20101121-meditacio-oregedes-immunrendszer-telomeraz-uj-eredmeny-a-pszichoszomatikus-jelensegeknel.htmlÉrzelmek megjelenése a testünkben


Finn kutatás látványos ábrákkal, az érzelmek fiziológia hatásáról testünkre.
http://www.origo.hu/tudomany/20140103-finn-kutatok-elkeszitettek-az-erzelmek-testterkepet.html?sec-2Jill Bolte Taylor beszámolója utazásáról a lélek birodalmábaJill Bolte Taylor agykutató rendkívüli elemző képességével, saját magán figyelhette meg agyvérzését. Páratlanul izgalmasan számol be bal agyféltekéjének ideiglenes elvesztéséről és az agyféltekék szerepének felismeréséről.
(Kinagyított nézetben a magyar felirat is jobban olvasható.)
http://www.ted.com/talks/lang/hun/jill_bolte_taylor_s_powerful_stroke_of_insight.htmlMINDIG javíthatunk hangulatunkon!
Testedzéssel, meditációval,
társasággal, kirándulással...

bővebben...
Enyhe depresszív nyomás
értékes lehetőség
a tehermentesítésre.


bővebben...
Ha túlzottan szorongok,
elfelejtettem elterelni
a figyelmemet.


bővebben...
Depresszióban, minden
kellemetlen gondolat,
vagy következtetés,
illúzió.

bővebben...
Gondolatvilágunk is
bármikor javítható:
Nagyra-értékeléssel!
Minden tapasztalatunk
jó tulajdonságainak
állandó keresésével.

bővebben...
Irracionális félelmeink is
megfutamíthatók:

BOLDOGSÁG-gal!

bővebben...
Sokkal könnyebb
tornázni,
mint szorongani.


bővebben...
Hatékonyságunk javítása
mindig bőven megtéríti
a rászánt időt.


bővebben...