Egyetlen kötelességünket sem hanyagoljuk el annyira, mint azt, hogy boldogok legyünk.
Robert Louis Stevenson


Start

Boldogságemlékeztető

Boldogságemlékeztető
Boldogtalanságaink
Depresszió, szorongás
Depresszív gondolatok
Életerő, stressz, alvás, ébredés
Pánik
Gátlásaink, fóbiáink, szorongásaink elengedése
Depresszió feloldása
Meditáció

Összefoglaló

Mit tehetünk depresszióban?

Web

Jog
Link ajánló

Kapcsolat

Üzenőfal

Legújabb üzenetek

Kvithyll Frank:
Ön bármilyen pénzügyi nehézségben van? HA IGEN! Vegye fel a kapcsolatot a Kvithyll Finance and Mortgages Limited céggel. Mindenféle hitelnyújtási szolgáltatást kínálunk, hogy megfeleljen a pénzügyi szükségleteinek, mint például a személyi hitel, az adósságkonszolidációs kölcsön, a kockázati tőke, az üzleti kölcsön, az oktatási kölcsön, az otthoni hitel 2% -os alacsony kamatlábon. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen keresztül: kvithyllfinance@gmail.com Az elégedettség és a pénzügyi siker a mi célunk, és a velünk való együttélés jó tapasztalat lesz. Whatsapp: +17816567138 a hitel mindenki számára nyitva áll az állampolgárságtól függetlenül. E-mail: kvithyllfinance@gmail.com :drinks:

Nikó:
Szia! Köszönöm, hogy mindezt leírtad ! Otthonra tálaltak szívemben, lelkemben, elmémben a soraid! KÖSZÖNÖM!

Natika:
Mahpiya, mintha én írtam volna le ezeket a sorokat, egytől egyig megegyezett a problémánk! El fog múlni! Be köszönöm neked ezt az oldalt, bárcsak korábban tudtam volna róla, nem szenvedtem volna ennyi éven át! Istennek hála találtam egy jó pszichológust, akitől sokat tanulok, egyébként nagyon-nagyon hasonló a nézeteitek! Mé :nonono: g hosszú út vár rám, de boldog vagyok!!! Jézus szeret téged!i :drinks:

Hullám:
Ez az oldal fantasztikus!! Hálás vagyok érte ❤❤

Ö.T.:
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM KEDVES BE, ALIG VÁROM, HOGY ELOLVASHASSAM!!!! Ö.T. :bye:

Be:
Kedves Ö.T.! Erről a témáról és Neked szól "A látszat néha mindig csal", amit a főoldalról tudsz elérni, nekem is voltak ilyen sejtéseim és ez a legjobb a témában, amit találtam. Azonban a lényeg: hogy a félelem mindenképpen a "miénk", mindegy hogyan gyűjtögettük és így törölhetjük őket, akkor is ha kollektív eredetű, de kisajátítottuk magunknak... :book: [url]http://www.boldog.info/Seth%20megszolal%20A%20latszat%20neha%20mindig%20csal.pdf[/url] :lamo:

Örömmel-törölöm = Ö.T.:
Kedves Be, régi olvasódként ismét kérdezek. Előző leveled ihlet kérdésre: ' összegyűjtögetett félelmet ' említesz. Azon gondolkozom, saját életemre is gondolva, hogy én tulajdonképp amióta az eszemet tudom, már emlékszem bizony szorongásra, félelemre, akár irracionálisra is! Hogy lehet ez? C.G. Jung szokott írni az ún. kollektív tudattalanról. És quasi abban sokminden emberi / általános! emberi benne van. Én arra is szoktam gondolni, hogy milyen logikus magyarázat lehetne e cipelt'csomagokra', hogy már életünk előtt, akár előző életekben gyűlhettek össze. Te mit szólsz ehhez? Ne fáradj, ha a téma túlzottan nagy :crazy: ..... Üdv, Ö.T.

Mahpiya:
Köszönöm szépen, hogy meghallgattál és tanácsokkal halmoztál el. Hálás vagyok neked. Sokat, nagyon sokat segítettél. Igyekezni fogok. A honlapodat fogom alkalmazni. :victory: Üdvözletem, szép napot kívánok. :give_heart:

Be:
Nem ritka, hogy az összegyűjtögetett félelem agresszióként jön elő. A tehetetlenség táplálja. Azt is mondják, hogy az agresszió, az zajos félelem. Ez egy takarítási folyamat, de néha túl sok jöhet egyszerre felszínre. Mintha kiborítanánk az összes fiókot. Meg kell tanulni, hogyan lehet csak egy fiókot borítani és rendbe tenni egyszerre. Minél inkább félünk tőle, minél jobban ellenállunk neki, annál erősebb a hányás. Hiszen mi magunk akarunk tőle gyorsan szabadulni, amikor felbukkan, ezért legközelebb, még több jön fel. Óhajunk szerint. A tudatalattit a tudat tölti fel tartalommal és a tudat vezérli. A tudatos gondolataink. Tehát meg kell tanulni fegyelmeznünk az elmét és a lehető legjobban érezni magunkat, a törléshez és ahhoz, hogy legközelebb kezelhetőbb mennyiségben jöjjenek felszínre. :meditate:

Mahpiya:
Szia.Nagyon köszönöm önzetlen segítségedet,s az időt, amit rám szánsz.El fogok olvasni mindent,ami a honlapon szerepel.Igen, érdekes volt a hirtelen jó érzés,amit üzeneted eleje kiváltott,aztán ismét a szívszorító érzés.Azt írtad, ugyanazzal a jó érzéssel kell a méregtelenítést indítani.Egyetértek veled teljes mértékben, csak nagyon hamar borzasztóan megrémülök, mikor érkeznek a negatív gondolatok.Abban nyilvánulnak meg, hogy ránézek mondjuk a késre,s már fut is a gondolat, hogy azzal megyek neki feleségemnek,vagy az épp ott tartózkodó személynek.Szörnyen szégyenlek erről beszélni, nagyon rossz,hogy nekem ilyen gondolataim lettek egyik napról a másikra, holott nagyon szeretek mindenkit,s eddig nem kínoztak ilyen gondolatok. Az ilyen horrorisztikus filmek fel szoktak zaklatni, lehetséges, hogy ez volna az én legnagyobb félelmem, hogy képes volnék bántani, megölni valakit? Mindig erősen konfliktuskezelő, békés és csendes személy voltam, aki roppant érzékeny, visszahúzódó,s mindig nagyon ragaszkodó.Emiatt nem értem igazából, miért így, ebben a formában élem meg ezt, amiről írtál. Egyébként melankolikus típusú vagyok, tehát depresszióra mindig hajlamos voltam. A szörnyű gondolatok mellé felsorakoznak olyan gondolatok is, amik próbálják még inkább bebetonozni elmémbe a félelmet és azt sugallni, hogy semmi köze a depresszióhoz,ez sokkal komolyabb annál,s igazából ez félemlít meg. Vissza-visszatér,hogy mi van,ha hirtelen elveszítem önuralmamat,és tényleg árthatok.Tudod, a bekattanástól való félelem és ez az,ami tovább tartja figyelmem középpontjában a bevillanó,ijesztő gondolatokat.Amikor ez az egész elkezdődött,épp banki kölcsönt intéztünk,rengeteg stressz, rengeteg bizonytalanság, idegeskedés ért.Talán ennek is lehet hozzá köze.Nálam egy filmmel kezdődött,amiben a férj megölte bekattant feleségét,mert az végzett gyermekeikkel.Nagyon felzaklatott és sajnos érkezett a gondolat.Ugye találkoztál már hasonló problémával?Köszönöm, hogy támogatsz.Nagyon jól esik. :bye2:
Stat:

Látogatók : 174941
Jelenleg : 2

Elmúlt 4 nap:

Látogatók : 344

JogEz itt a "kisbetűs" rész...

Nem nagyon szeretem a jogi nyilatkozatokat és nem hiszek az információk védelmében, vagy tulajdonlásában sem. Azonban a jog szabályaihoz kényszerből igazodva, szerzőként nyilatkozom a következőkről. A jelen Boldogság emlékeztető weboldalunkon (továbbiakban: Oldal) található információ, illusztrációk és képek (továbbiakban: Tartalom) szerzői jog védelme alatt állnak. A szerző külön figyelmet fordít arra, hogy ahol a tartalom nem a saját munkája, ott az egyéb forrás, kivétel nélkül megjelölésre kerüljön! A Tartalom használata oktatási, hivatkozási és személyes célokra engedélyezett. Minden egyéb célra történő felhasználás esetén írásos engedélyre van szükség. A Tartalom kisajátítása, reprodukciója, publikálása, továbbítása, sokszorosítása és terjesztése tilos, kivéve az alábbi esetekben: személyes és oktatási célból engedélyezett a tartalom kinyomtatása. Az eredeti Tartalomhoz mellékelt szerzői jogi figyelmeztetés csatolása minden esetben kötelező. Vagyis ennek a szövegnek kinyomtatásával együtt lehetséges.

Az Oldal-unkon közölt Tartalom szerzői vállalják, hogy csak a legjobb tudásuk szerinti, alaposan kipróbált és bevált eljárásokat, módszereket, javaslatokat tesznek közzé. Kizárólag segítő szándékkal ingyen, illetve egyéb ellenszolgáltatás nélkül. A Tartalom-ban közölt elvek és eljárások kipróbálását, alkalmazását mindenki saját felelősségére szabadon teheti. Természetesen nem garantálhatjuk, hogy minden esetben sikerre vezetnek. Ezért Oldal-unk üzemeltetői és szerzői felé, erkölcsi jóvátételi, vagy kártérítési igény nem támasztható.

Fórumunk három egyszerű alapelvre épül, az egységben, közösségben rejlő erő kiaknázására. Első alapelv: Minden vélemény érték. Ezért közösségi fórumunkra, üzenőfalunkra bárki hozzászólhat és hozzászólását a témához, köszönettel fogadjuk. Az elsőből következik fórumunk második alapelve: Mindenkinek joga van akkora hülyeséget mondani, amekkorát csak sikerül. Másképpen hogyan derülhetne fény egymás nézőpontjára? Olyan is előfordulhat, hogy - ez a "legostobább" elgondolás annyira nyilvánvaló hülyeség - végül éppen ez rejti a probléma kulcsát. (Mint ahogyan az sok különc tudós és gondolkodó esetében történt.) Fórumunk harmadik alapelve: A személyiség milliárdszor több a véleménynél. Kerüljük a személyeskedést! Vagyis ne egymás személyére, hanem egymás elgondolására reagáljunk.

A valódi Név pontos megadása nem feltétele a hozzászólásnak. A megadott felhasználónév (nickname, vagy internetes álnév) fog megjelenni üzeneteinknél. Oldal-unkat egyáltalán nem demokratikus, hanem a diktatórikus, totalitárius rendszerek elve szerint működtetjük. A cenzorokat moderátornak, vagy adminisztrátornak hívják, akiknek szükség esetén az Oldal-tól idegen információk szűrése a feladatuk. Ezt a tevékenységüket jóindulattal, nagyon óvatosan és ritkán végzik.


MINDIG javíthatunk hangulatunkon!
Testedzéssel, meditációval,
társasággal, kirándulással...

bővebben...
Enyhe depresszív nyomás
értékes lehetőség
a tehermentesítésre.


bővebben...
Ha túlzottan szorongok,
elfelejtettem elterelni
a figyelmemet.


bővebben...
Depresszióban, minden
kellemetlen gondolat,
vagy következtetés,
illúzió.

bővebben...
Gondolatvilágunk is
bármikor javítható:
Nagyra-értékeléssel!
Minden tapasztalatunk
jó tulajdonságainak
állandó keresésével.

bővebben...
Irracionális félelmeink is
megfutamíthatók:

BOLDOGSÁG-gal!

bővebben...
Sokkal könnyebb
tornázni,
mint szorongani.


bővebben...
Hatékonyságunk javítása
mindig bőven megtéríti
a rászánt időt.


bővebben...