A valódi belső örömöt magad teremted, nem függ a külső körülményektől.
Egy folyó áramlik benned és rajtad keresztül, mely az öröm üzenetét hordozza.
Ez az isteni öröm az élet egyetlen célja.
Sri Chinmoy


Start

Boldogságemlékeztető

Boldogságemlékeztető
Boldogtalanságaink
Depresszió, szorongás
Depresszív gondolatok
Életerő, stressz, alvás, ébredés
Pánik
Gátlásaink, fóbiáink, szorongásaink elengedése
Depresszió feloldása
Meditáció

Összefoglaló

Mit tehetünk depresszióban?

Web

Jog
Link ajánló

Kapcsolat

Üzenőfal

Legújabb üzenetek

Be:
Szia! :bye: Köszönöm kedves kérdésed és nem csak az itt "kötelező" reményteli szerepem miatt mondom: nagyszerűen vagyok. :y SZABADSÁG!

Rebeka:
Szia Be :) Csak szerettem volna megköszönni neked, hogy vetted a fáradtságot és leírtad ezeket a felismeréseket, szerintem nagyon sok embernek segítettek visszatalálni a reményhez. Remélem azóta is minden rendben van veled! :victory:

Csaba:
:-) Még nem olvastam végig, de érzem, hogy jó cucc. Köszönöm. Ma jutottam addíg, hogy már minden reményem elfogyott. Se emberi, se Isteni segítség ben nem hittem.

Balogh Zsuzsa:
:clap: :clap: :clap: :clap:

Robi:
Az első segítség ami segít is. Köszönöm!

Eri:
Köszönöm! Nagyon megynugtató a fenti sorokat olvasni. :dance:

Nikó:
Szia! Köszönöm, hogy mindezt leírtad ! Otthonra tálaltak szívemben, lelkemben, elmémben a soraid! KÖSZÖNÖM!

Natika:
Mahpiya, mintha én írtam volna le ezeket a sorokat, egytől egyig megegyezett a problémánk! El fog múlni! Be köszönöm neked ezt az oldalt, bárcsak korábban tudtam volna róla, nem szenvedtem volna ennyi éven át! Istennek hála találtam egy jó pszichológust, akitől sokat tanulok, egyébként nagyon-nagyon hasonló a nézeteitek! Mé :nonono: g hosszú út vár rám, de boldog vagyok!!! Jézus szeret téged!i :drinks:

Hullám:
Ez az oldal fantasztikus!! Hálás vagyok érte ❤❤

Ö.T.:
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM KEDVES BE, ALIG VÁROM, HOGY ELOLVASHASSAM!!!! Ö.T. :bye:
Stat:

Látogatók : 248940
Jelenleg : 1

Elmúlt 4 nap:

Látogatók : 1513

JogEz itt a "kisbetűs" rész...

Nem nagyon szeretem a jogi nyilatkozatokat és nem hiszek az információk védelmében, vagy tulajdonlásában sem. Azonban a jog szabályaihoz kényszerből igazodva, szerzőként nyilatkozom a következőkről. A jelen Boldogság emlékeztető weboldalunkon (továbbiakban: Oldal) található információ, illusztrációk és képek (továbbiakban: Tartalom) szerzői jog védelme alatt állnak. A szerző külön figyelmet fordít arra, hogy ahol a tartalom nem a saját munkája, ott az egyéb forrás, kivétel nélkül megjelölésre kerüljön! A Tartalom használata oktatási, hivatkozási és személyes célokra engedélyezett. Minden egyéb célra történő felhasználás esetén írásos engedélyre van szükség. A Tartalom kisajátítása, reprodukciója, publikálása, továbbítása, sokszorosítása és terjesztése tilos, kivéve az alábbi esetekben: személyes és oktatási célból engedélyezett a tartalom kinyomtatása. Az eredeti Tartalomhoz mellékelt szerzői jogi figyelmeztetés csatolása minden esetben kötelező. Vagyis ennek a szövegnek kinyomtatásával együtt lehetséges.

Az Oldal-unkon közölt Tartalom szerzői vállalják, hogy csak a legjobb tudásuk szerinti, alaposan kipróbált és bevált eljárásokat, módszereket, javaslatokat tesznek közzé. Kizárólag segítő szándékkal ingyen, illetve egyéb ellenszolgáltatás nélkül. A Tartalom-ban közölt elvek és eljárások kipróbálását, alkalmazását mindenki saját felelősségére szabadon teheti. Természetesen nem garantálhatjuk, hogy minden esetben sikerre vezetnek. Ezért Oldal-unk üzemeltetői és szerzői felé, erkölcsi jóvátételi, vagy kártérítési igény nem támasztható.

Fórumunk három egyszerű alapelvre épül, az egységben, közösségben rejlő erő kiaknázására. Első alapelv: Minden vélemény érték. Ezért közösségi fórumunkra, üzenőfalunkra bárki hozzászólhat és hozzászólását a témához, köszönettel fogadjuk. Az elsőből következik fórumunk második alapelve: Mindenkinek joga van akkora hülyeséget mondani, amekkorát csak sikerül. Másképpen hogyan derülhetne fény egymás nézőpontjára? Olyan is előfordulhat, hogy - ez a "legostobább" elgondolás annyira nyilvánvaló hülyeség - végül éppen ez rejti a probléma kulcsát. (Mint ahogyan az sok különc tudós és gondolkodó esetében történt.) Fórumunk harmadik alapelve: A személyiség milliárdszor több a véleménynél. Kerüljük a személyeskedést! Vagyis ne egymás személyére, hanem egymás elgondolására reagáljunk.

A valódi Név pontos megadása nem feltétele a hozzászólásnak. A megadott felhasználónév (nickname, vagy internetes álnév) fog megjelenni üzeneteinknél. Oldal-unkat egyáltalán nem demokratikus, hanem a diktatórikus, totalitárius rendszerek elve szerint működtetjük. A cenzorokat moderátornak, vagy adminisztrátornak hívják, akiknek szükség esetén az Oldal-tól idegen információk szűrése a feladatuk. Ezt a tevékenységüket jóindulattal, nagyon óvatosan és ritkán végzik.


MINDIG javíthatunk hangulatunkon!
Testedzéssel, meditációval,
társasággal, kirándulással...

bővebben...
Enyhe depresszív nyomás
értékes lehetőség
a tehermentesítésre.


bővebben...
Ha túlzottan szorongok,
elfelejtettem elterelni
a figyelmemet.


bővebben...
Depresszióban, minden
kellemetlen gondolat,
vagy következtetés,
illúzió.

bővebben...
Gondolatvilágunk is
bármikor javítható:
Nagyra-értékeléssel!
Minden tapasztalatunk
jó tulajdonságainak
állandó keresésével.

bővebben...
Irracionális félelmeink is
megfutamíthatók:

BOLDOGSÁG-gal!

bővebben...
Sokkal könnyebb
tornázni,
mint szorongani.


bővebben...
Hatékonyságunk javítása
mindig bőven megtéríti
a rászánt időt.


bővebben...